I’am back!

Het was de bedoeling dat ik met enige regelmaat een leuke, gezellige maar ook een leerzame blog zou gaan schrijven. Dit is helaas niet gelukt. En waarom? Pffff, wat heb ik een drukke tijd achter de rug. Druk in de zin van verhuizen, cursussen, workshops, start van een nieuwe opleiding en ook veel werken natuurlijk.

Verhuizing

De verhuizing is nu alweer ruim een half jaar geleden. Een half jaar waarin veel is geklust. Wij hebben alles zelf gedaan en dat houdt dus in dat het veel tijd kost maar we hebben zeker eer van ons werk. Vorige week hebben we eindelijk de salon opgeknapt. Alles is fris geschilderd en we hebben een raam open gemaakt (dat kon eerst niet) zodat er voldoende ventilatie en frisse lucht aanwezig is. Het nostalgische keukenmeubeltje wat er hing heeft ook een ware metamorfose ondergaan. De salon is frisser, gezelliger en vooral knusser geworden. Ik ga er vanuit dat jullie je er ook net zo op je gemak voelen als ik. Kom je snel kijken?

Cursussen

Tussen al het klussen door ben ik in het voorjaar gestart met de cursus Anatomie & Pathologie van de hand en nagels. Jeetje, wat was dit een interessante cursus. Wat heb ik een informatie opgeslurpt. Ik ben van mening dat iedere styliste deze cursus zou moeten volgen. Door alles wat ik geleerd heb kan ik mijn klanten beter informeren. Ik vind het belangrijk om uit te leggen waarom een klant moet gaan oliën of waarom ze de nagellak of gelpolish niet te lang op de nagels moeten laten zitten.

Workshops

Tussendoor heb ik deelgenomen aan een aantal workshops. Deze stonden in het teken van nieuwe producten. Wel of niet aanschaffen? Een paar ga ik niet aanschaffen omdat ik niet achter deze producten sta. Op dit moment ben ik een mooi nieuw product aan het uitproberen en hopelijk doorstaat hij mijn test. Meer hierover volgt binnenkort.

Opleiding

In september ben ik gestart met de pedicure opleiding. Tijdens afgelopen zomer heb ik veel voeten onder ogen gehad. Vele van deze voeten waren echt toe aan een grondige metamorfose. Het is zo mooi om klanten te kunnen helpen en ze met mooie verzorgde voeten naar huis te laten gaan. Dat was voor mij het duwtje dat ik nodig had om mezelf aan te gaan melden. Nu ben ik alweer enige tijd bezig met de opleiding en het is geweldig!

 

Nog even geduld en ik kan ieder van jullie voorzien van mooie verzorgde voeten.

Vanaf nu kunnen jullie weer regelmatig een blog van mij verwachten. Tot snel!

Geen reactie's

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: